Milyen pelust valasztottatok kórházi, illetve első időszakra a babanak?
Figyelt kérdés
Libero v. Pampers? 1es méret? Mennyiségben hogyan keszultetek? Pl kisebb csomag 1es re, és egy nagyobb csomag 2es méretre gondoltam. Ha kell tudunk meg 1est venni....közben. Tapasztalatok??2013. febr. 6. 20:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat:)
Nagy lányom 4,5 éves de ilyeneket nem írtam fel h 1es v 2es pelussal kezdtünk....nála bevált a Libero anno, de sokan a pampersre esküsznek ezért vacillálok....de ugye minden baba más-bőr függő...
Ma egy nagy csomag 2es Liberót vettem végül...és jövő7en lesz 35hetesen Uh -majd megmondja a doki bácsi h kb. mekkora a drága kis pocaklakó, mire számítsunk a végén....aztán még 1es méretet tudok venni, ha úgy alakul. Nálunk dm van így kuponnal vettem- kb 35Ftos db áron jön ki:))...
Kórházba elég lesz kb 20-30db, amíg ott vagyunk ugye?
2013. febr. 7. 11:57
12/13 anonim válasza:
4-es vagyok. Nekünk sajnos egy darab sem kellett a kórházba mert nem volt széklete a babámnak!:)
Császáros voltam,alig indult el a tejem. 4napot voltunk bent és több mint 40dkg-ot fogyott.
13/13 anonim válasza:
Pamperset vittem, de nem vállt be, itthon már Huggiest és dm márkásat használtam. 2-3-as méret is vegyes volt, de 4-es méretből már csak a Dm márkásat használjuk. Sajnálom hogy megszűnik a Huggies, mert a leendő második babámnál( tervbe van) is azt szerettem volna majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!