Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Libero pelus tényleg rossz...

A Libero pelus tényleg rossz lett?

Figyelt kérdés
Most készülök venni, mert akciós kuponom van rá. De ahogy olvasgattam a neten, a minősége romlott, ahogy a Slim fit technológiát bevezették. Eddig pamperst használtunk, most fogjuk majd a 3mas méretet kezdeni, ebből már Liberót vennék.
2013. febr. 6. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekunk sem valt be a libero egyaltalan, en mar nem is probalkoztam a kovetkezo meretugrasoknal vele. Babafuggo az biztos. Az en kisfiam is hurkas combu es magas, a pampaers es a lidl-s pelus valt be nagyon! Kis csomagbol tudni fogod h megeri-e nagyot venni!
2013. febr. 6. 21:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan puha, mint regen, de meg igy is ez valik be a legjobban.
2013. febr. 6. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon nem jött be a Libero, átázott egyfolytában...de a más se nagyon, csak a Pampers, úgyhogy már csak azt veszünk, egyébként is szimpatikusabb nekem a tapintása, vastagsága stb...

Egyébként az én lányom is magas és combis :)

2013. febr. 6. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
igen. nagyon rossz. a lányom idejében (most 10éves) még jó volt, de most használhatatlan. minden kifolyik belőle
2013. febr. 6. 22:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekünk fiunk van. Bevált. Ha nagyon-nagyon sokáig nem cseréltem, mondjuk elaludt este 7-kor és csak reggel 7-kor kelt fel, és kaki is volt, akkor volt, hogy átázott, de amúgy sosem ázik át, pedig sokat iszik a fiam. DM-ben vettük, kuponnal. Amit észrevettem, hogy mi 4-es méretet használunk, de ez így picit nagy, szóval elég lesz a 3-as.
2013. febr. 7. 06:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Én napi 3x (reggel, délután 2 - 3 körül, és este lefekvés előtt cserélek pelenkát), egyik sem ázott át soha, egyik márka sem egyik gyereknél sem (pedig 6 éve non - stop van pelenkás a házban).

Jelenleg 6 hós kisfiam és 2 éves kislányom pelusus (Ő már csak alváshoz), soha nem nézem, mit veszek, amit találok és megéri.

Liberoval sem volt soha gondom.

2013. febr. 7. 07:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat. Hát, megint elbizonytalanodtam. De megnézem, és ha van kis csomag, mondjuk 40-50 darabos, akkor azt megveszem.
2013. febr. 7. 10:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Van kis csomagos kiszerelés is.

Mi 9 hónaposan váltottunk,mert akkor a Pampers 4-es minden reggelre átázott és iszonyat büdös volt.

5-ös méretet vettem,teljesen bevált,simán bírta este 6-tól reggel 7-ig és büdös szaga sem volt sosem.

Most 18hónapos a lányom és 6-os méretet hord,ez is bejött.

Ő is hurkás,vastag combú és magas baba:90cm és 13kg.

2013. febr. 7. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi ugyanígy voltunk mint az előző hozzászóló, csak mi egy évesen jártunk igy. Addig a pampers volt a favorit,most a libero. én ugyan nem vettem a vastag,régi fajtát, de a barátnőm azt mondta h nincs különbség a nedvszívó képességében.
2013. febr. 7. 13:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Vettem egy 64-es csomit. Ma este beavatjuk, és megírom, bevált e.
2013. febr. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!