Van olyan aki azért nem vállal másik babát mert annyira rossz volt valami a szülésben?
Epidurál miatt leállt a tágulás 12 óra múlva ,brutál oxi mellet született meg a babám,úgy hogy a lábam zsibbadt de a fájásokat ugyan úgy éreztem,sőt.Volt olyan hogy ha kitekeredve feküdtem akkor derékig működött de nem nevezném fájdalom csillapításnak.
Ennek ellenére szeretnénk még babát,csak egyre lehetetlenebb :(
Én sem szeretnék több gyereket. Amúgy sem akartam, de a terhességem alatt megfogalmazódott bennem, hogy na majd meglátjuk milyen lesz, aztán TALÁN jöhet a második. NEM!! NEm JÖHET!
Borzalmas szülésem volt, majdnem meghaltam. Telenyomtak oxitocinnal, a fájdalomtól azt sem tudtam, hogy élek e vagy halok, kapat epid.érzésetelítést, de még így is majd megőrültem a fájdalomtól, a hüvelyem szétment, a méhemet varrták, a húgyhólyagomat varrták, a hüvelyemet varrták, a gátmetszés a térdhajlatomig repedt, másfél órán keresztül varrtak szülés után, és a mai napig iszom alevét, nincs szex, nem tudok szexelni, képtelen vagyok rá, bepisilek úton útfélen, örökösen tiszta pisi vagyok...és még sorolhatnám, a szülésről is órákig tudnék mesélni.
Én biztosan nem szülök több gyereket.
20 hónapos a fiam.
Utolsóelőtti vagyok.
Tényleg? Én azt hittem, hogy ez előfordul bárkivel. Ha hiszed ha nem azóta nőgyógyásznál sem voltam, annyira megutáltam az egészet, ha arra gondolok, hgy egy egy doki hozzámér hidegrázásom van:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!