Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy utálom mikor egy anyuka...

Úgy utálom mikor egy anyuka megnyal 1 zsepit és azzal törli le a gyerkőc arcát! Ti nem?

Figyelt kérdés
Erre is jó a nedves törlőkendő,akkor miért nem azt használják!?
2013. febr. 6. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Biztos épp nincs nála. ha lenne, nyilván nem nyalogatna zsepit. Engem nem zavar. Igazából észre sem vettem még, nem szoktam másokat figyelni.
2013. febr. 6. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Én sem bírom...nedves törlőkendő párti vagyok!Mindig van nálunk, mivel mindig mindent előre összekészítek, feltöltök stb! Én sem bírtam gyerekkoromban, meg is jegyeztem, nem is szeretném emiatt csinálni....De nem vagyunk egyformák, aki szerint nincs benne semmi, csinálja, ennyi!
2013. febr. 6. 16:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez uj.Ilyet soha nem làttam,hallottam.Lehet emiatt pont zavarna...
2013. febr. 6. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Azert erdemes megnezni, mi van egy torlokendoben... A nayal kb. ezerszer bababaratabb.
2013. febr. 6. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

nekem csinálta anyukám, utáltam.

most én is csinálom a babámmal :D

szerintem praktikus. nem pazarlok ilyenre törlőkendőt...

de hogy te nagyon unatkozol, ha ilyesmi idegesít..

2013. febr. 6. 21:12
 16/18 A kérdező kommentje:
De látom te is unatkozol mert válaszolsz egy ilyen hülyeségre!!!:)))))
2013. febr. 6. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Amióta babám van, és figyelem a többi szülőt, rengeteg olyan dolgot láttam, ami zavar, mostanában megtanultam figyelmen kívül hagyni az ilyesmit.

Amúgy szerintem is nagyon gusztustalan. Nálam mindig van olyan törlőkendő, amit arcra is lehet használni, és az sem baj, ha a szájába kerül.

Ennél már csak az undorítóbb, amikor valaki lenyalja a cumit, aztán bedugja a baba szájába...

2013. febr. 7. 04:36
 18/18 anonim válasza:
Az mégrosszabb mikor csak a nyálát keni az arcodra és azzal törli le :p PFujjjjjjj
2015. jan. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!