Miert nem akar enni a kisbabam?
2 honapos koraban rakapott a cumisuvegre, mert nehanyszor potolnom kellett, aztan csak lefejve ette meg az anyatejet, kicsidenkent igy elapadt, de 5 honapos koraig kapta meg a tapszer mellett az anyatejet is. El vagyok mar keseredve, megorulok, kb 3 honapos kora ota kesz kinszenvedes az etetes, csak almaban tudom a cumisuveget becsempeszni a szajaba, igy 4 honaposan elkezdtuk a hozzataplalast, ami eleinte egesz jol ment majd fokozatosan valogatni kezdett, mara mar az is csak kinszenvedes. Kislanyom 2850 grammal szuletett most 7 honapos es 6500 gramm szoval a sulyan is latszik, hogy problemaink vannak. Ha valaki hasonlo cipoben jart vagy jar kerlek segitsetek.
jelenleg naponta kb 300-400 tapszert hajlando fogyasztani, 100 g joghurtot, 100-150 g fozeleket, es ha sikerul egy kis gyumolcsos tejpepet, de ezeket mind eroltetve.
Hat sajnos nem tudlak megnyugtatni:(
Most mult 1 eves, de a stresszes etetes megmaradt.
Vegul kiderult, h a tapot nem szereti, a tehentejet igen, u.h reggel 10kor kel szigoruan tv elott megeszik 200-250 tehentejet, altalaban 5 perces pihenovel kozben.....12-13kozott pragai sonka sajtocska yoghurt tizorai gyanat.....eddig jo...alszik 13-15ig kb es utanna kezdodik a kinlodas, mivel a fott etelt, levest, fozeleket egyszoval kanalas etelt csak tv elott ha eltatja a szajat, maskepp eselyem sincs...igy egyuk meg...szoval ez katasztrofa....este 8 korul megeszik joizuen egyedul 2 virslicsket majd 9-10 korul elnyomtaja 200-300 tejjel es tente....nem aludja at az ejszakat ujjabban 2-3 kozott ringatas, de nem eszeik ejjel csak teat vagy vizet kap
egyszoval nem mondhatnam h keveset eszik de a gyumolcs zoldseg nem megy, es ez nam jo, mindenki mondja h nem szabad eroltetni, de ha nem eroltetem a zoldseget akkor tejen es virslin nojon fel???? tudom nem hires a program de ez igy alakult. gyomolcsot azert neha nasi gyanant kap, ha megeszi, ha ebedre nem akar enni, akkor is neha banant vagy vm mast kitalalok, egyebkent meg a rantottat szereti..ugye az sem zoldseg
Kitartast neked!rad fer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!