Én csinálok valamit rosszul vagy ő nem érett még meg rá?
Figyelt kérdés
8hónapos a fiam,próbálkozok darabos ennivalóval nála.De nem rág,csak beletömi a szájába és nyel.Próbáltam nagyobb darabbal,hogy tudja fogni próbáltam kicsikkel,mindegy volt.Képes lenne megfullasztani magát.A gyümölcsöt,főzeléket még pürésen eszi.Foga még nincs.Vagy várjak még vele pár hetet?2013. febr. 5. 23:04
1/3 anonim válasza:
Adtál már neki nagyobb valamit csócsálni? Babakeksz, cukormentes babapiskóta, kiflicsücsök?
Lehet nem tudja még hogy mit is kéne csinálni a hirtelen nagyobb darabokkal. De ha már esetleg adtál akkor lehet, hogy még nem érett rá vagy kell kis gyakorlás hogy belejöjjön.
Vagy próbáld úgy, hogy eleinte a pürébe nagyon kicsi darabokat hagysz, ami szinte nem is zavaró, majd szépen emeled a darabos adagot a pürében.
De még nincs elkésve semmiről, ráér megtanulni hogy is kell enni.
2/3 anonim válasza:
A mi gyerekünk 9 hónapos korában kezdett el rágcsálni, addig csak szenvedett vele, fulladozott, viszont pár nap alatt tökéletesre fejlesztette a rágcsálást. Szerintem ne aggódj emiatt, én azt csináltam, hogy hetente megkínáltam újra keksszel és amikor jónak látta elfogadta. A tiednek nincs foga sem, az enyém már nyolc foggal rendelkezik. Most lett 10 hónapos. Szerintem ne stresszeld magad emiatt, majd lassan eljön mindennek az ideje.
3/3 anonim válasza:
hát még nincs is foga szegénynek mivel rágjon ? :) jó tudom az ínyável stb. de szerintem még nem érett rá, ez is változó. Én babám is 10 hós koráig a nagyobb falatoktól képes volt még hányni is. Aztán hipp hopp evett mindent. Próbáld a banánnal majd, azt könnyen szét tudja nyomni a nyelvével, ínyével is, nálunk az volt az első ami ment falatokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!