Mi a neve a lila/kék ecsetelőnek?
Figyelt kérdés
A védőnő ajánlotta,hogy azzal kenjem le
a babám fenekét,de azt nem mondta,hogy mi a neve.
Valaki tudja esetleg?Köszönöm!
2013. febr. 5. 17:21
1/12 anonim válasza:
Nem a pirosra gondolsz?
Az Solutio Merbromini, de vényköteles, mert higanyt tartalmaz, csak naponta egyszer, 2-3 napnál nem tovább alkalmazható, nagyon hatásos, de csak alkalmanként használható.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem,nem az.Azt ismerem.Hanem lila szine van,vagy sötétkék.
Senki se tudja??? :(
2013. febr. 5. 17:55
3/12 anonim válasza:
Metilén kék.
Nagyon jó torokra is és a popójára is.
4/12 anonim válasza:
ja és itt olvashatsz ról [link]
5/12 anonim válasza:
Szia!
A nevét nem tudom, de nekünk a dokinő csinálta, és kellett kb három-négy nap, mire teljesen lekopott. Az elvileg fertőtlenítő és gombaölő, nem tudom hogy lehet-e kapni patikában. De ha ilyen probléma van a babával, szerintem inkább vidd el a dokihoz.
6/12 anonim válasza:
Lehet hülyeséget írok, de szerintem a permanganát oldatról van szó. Régen amikor gyerek voltam akkor tabletta formájában lehetett kapni, azt fel kellett oldani vízben, és ezzel lehetett fertőtleníteni pl sebeket, csak egy gond volt vele mindent lilára fogott. Ma már csak receptre lehet kapni, mert drognak minősítették, és oldat formájában adják
7/12 anonim válasza:
Azt el felejtettem írni, hogy nekünk is a fiam fenekére írta fel a doktornő, mert gombás volt.6-os voltam.
9/12 anonim válasza:
Pontosabban Pyoktanin. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!