Nagy a baj, ha a babám zárójelentésén ez áll? : fejbiccentő izom veleszületett deformitása.
A kórázban azt mondták hogy masszírozzam a nyakát.
Már 4 hetes, de én nem látok változást.Mondjuk azt sem látom hogy baj lenne a nyakával, de az tény hogy a bal oldalra szereti fordítani a fejét. Hiába forgatom neki állandóan visszahajtja arra.
Aki képben van ezzel a problémával kérem írjon.
Köszönöm :-)
szia!
Na azt mielőbb gyógytornáztatni és otthon mellette masszírozgatni kellene, mert ha jól tudom egy idő után "beáll" az izom és akkor csak az egyik felére tudja biccenteni a fejecskéjét! 4 hetes baba már mindkét oldalra hajtja a buksiját.
Keress fel gyógytornász kollégát, aki megtanít a tornára-masszázsra, amit otthon kell végezned. Ne aggódj, általában szépen helyre jön, de foglalkozni kell a kérdéssel.
Gyógytornász anyuka
Mindenképp vidd el gyógytornászhoz! Minél később kezdik el kezelni, annál rnehezebb lesz :(
Ha bp-i vagy, akkor tudok konkrét gyógytornászt ajánlani.
Húúú azt nagyon megköszönném.
Épp az volt a problémám,hogy nem is tudom merre induljak el hogy egy jó gyógytornászt találjak.
Orvosi beutalóval kell oda menni, vagy magánba?
Ha magán akkor alkalmanként kb. mennyibe kerül?
Válaszodat előre is köszönöm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!