Mi az a mirelit meggy?
Figyelt kérdés
védőnő mondta hogy lehet neki adni, de miaz? még sose halottam a mirelitről! első baba és még gyakorlatlan vagyok 9 hónapos2013. febr. 5. 14:08
11/30 anonim válasza:
Esetleg engedhetsz egy tálba meleg vizet, és abban olvasztod ki. Gyorsabban olvad. Ha kiteszed mondjuk az asztalra, vigyázz, mert olvad, és minden vizes lesz. Tehát tálat tegyél alá mindenképpen.
12/30 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. febr. 5. 14:46
15/30 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚR ISTEEEEEEN!
A mirelit még hagyán', de ez a hogy olvad ki??????? Az 5 éves lányom is tudja, hogy a fagyasztott zöldség/gyümölcs hogy olvad ki!
Nincs fagyasztód? Soha nem vettél még ki belőle semmit és boltban sem vettél még fagyasztott cuccot?
16/30 anonim válasza:
Á,ez vicc!Azért a gyermekedet csak megszülted valahogy és nem tudsz alapvető dolgokat?Nem vagyok rá kíváncsi de ha ilyen minden napos kifejezéseket nem ismersz mit nem tudhatsz még??Belegondolni is rossz....
17/30 A kérdező kommentje:
talán azért nem tudom mert nem mindenki olyan szuperanyuka mint ti vagytok, a normális válaszokat pedig köszönöm
2013. febr. 5. 15:23
18/30 anonim válasza:
Ne bolondozz már!!Nem vagyunk szuper anyukák!Ez csak alapvető társadalmi norma,hogy az ember tudja mi az hogy mirelit,és az hogy olvad ki!Ennyi az egész.Nem bántani
akarunk,csak hihetetlen,hogy ezeket nem tudod.
19/30 anonim válasza:
egy fagyasztott dolog kiolvasztása,nem szuper anyuka kérdés!
Azt egy iskolázatlan buta ember is tudja hogy hogy kell!
egyáltalán tudod mi az a fagyasztó????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!