Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a mirelit meggy?

Mi az a mirelit meggy?

Figyelt kérdés
védőnő mondta hogy lehet neki adni, de miaz? még sose halottam a mirelitről! első baba és még gyakorlatlan vagyok 9 hónapos
2013. febr. 5. 14:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Esetleg engedhetsz egy tálba meleg vizet, és abban olvasztod ki. Gyorsabban olvad. Ha kiteszed mondjuk az asztalra, vigyázz, mert olvad, és minden vizes lesz. Tehát tálat tegyél alá mindenképpen.
2013. febr. 5. 14:29
 12/30 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. febr. 5. 14:46
 13/30 anonim ***** válasza:
:)))))))
2013. febr. 5. 14:48
 14/30 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy????
2013. febr. 5. 14:56
 15/30 anonim ***** válasza:

ÚÚÚÚÚR ISTEEEEEEN!

A mirelit még hagyán', de ez a hogy olvad ki??????? Az 5 éves lányom is tudja, hogy a fagyasztott zöldség/gyümölcs hogy olvad ki!

Nincs fagyasztód? Soha nem vettél még ki belőle semmit és boltban sem vettél még fagyasztott cuccot?

2013. febr. 5. 14:58
 16/30 anonim ***** válasza:
Á,ez vicc!Azért a gyermekedet csak megszülted valahogy és nem tudsz alapvető dolgokat?Nem vagyok rá kíváncsi de ha ilyen minden napos kifejezéseket nem ismersz mit nem tudhatsz még??Belegondolni is rossz....
2013. febr. 5. 15:16
 17/30 A kérdező kommentje:
talán azért nem tudom mert nem mindenki olyan szuperanyuka mint ti vagytok, a normális válaszokat pedig köszönöm
2013. febr. 5. 15:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne bolondozz már!!Nem vagyunk szuper anyukák!Ez csak alapvető társadalmi norma,hogy az ember tudja mi az hogy mirelit,és az hogy olvad ki!Ennyi az egész.Nem bántani

akarunk,csak hihetetlen,hogy ezeket nem tudod.

2013. febr. 5. 15:43
 19/30 anonim ***** válasza:

egy fagyasztott dolog kiolvasztása,nem szuper anyuka kérdés!

Azt egy iskolázatlan buta ember is tudja hogy hogy kell!

egyáltalán tudod mi az a fagyasztó????

2013. febr. 5. 15:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Ennyi!Megdöbbentő.....!!!
2013. febr. 5. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!