Hogyan tanítsam meg önálló alvásra négy hónapos kislányom sírni hagyás nélkül?
Ilyen kicsi babának egyáltalán nem kell tudnia egyedül elaludnia, ez egy tévhit, ne hallgass senkire! Én kislányom is 4 hónapos, ugyanezt csinálom:))
Ránk van még szükségük!
Szia!
Annak idején az enyém is ezt csinálta, azután ringatva elaludt a babakocsiban már több időre, most pedig melléfekszem a gyerekheverőre és úgy is elalszik a leányzó. Születése után nagyon keveset aludt napközben( szerencsére éjszaka azért nem kelt fel), most 15 hónapos és 2-szer alszik napközben, délelőtt 2 órát, délután 1-et és még utána egész éjjel.Van egy könyv, a címe Aludj el gyermekem, nekem nincs meg, de állítólag jó, segít az ilyen helyzetet megoldani. Sok sikert! Egy nemsokára kétszeres anyuka.
szia
minden kicsi babánál ez van
náluk a kicsi aki most 17 hónapos még mindig szopik de az elalváshoz nem kell neki csak ébredéskor
6 hónapos volt mikor leszokott róla persze segítséggel,mindig egyre rövidebb ideig szoptattam a végén már csak 1 perc volt és minden féle sírás nélkül leszokott most 1 éves korától pedig minden este elköszönünk mindenkitől nővérke apa, és utána beviszem a szobába leteszem a kiságyába még akkor beszélget egy kiscsit és utána elalszik
sok sikert hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!