Azt hiszem túlságosan félek a bölcsőhaláltól. Hogyan tegyem magam ezen túl?
Van légzésfigyelőnk, de éjjel is sokszor ébredek és nézem, hogy villog-e, meg azon pörög az agyam, hogyha mégis riaszt, akkor mit hogyan kell csinálnom, de mégis elveszíthetem a kisfiam (7 hetes). most elutaztunk nagyszülőkhöz, itt nem tudjuk használni, itt feküdtem mellette egész éjjel és néztem, hogy lélegzik-e, csak szaggatottam aludtam. Hogyan tereljem el erről a gondolataimat?
Tudom, hogy ez nem olyan gyakori, de folyton ez motoszkál bennem, hogy mi van, ha ő esik bele abban a pár babába évente. Volt valakinek ezzel tapasztalata? Esetleg olyan, akinek élesben beriasztott a légzésfigyelője? Köszönöm a válaszokat.
8 hónapos a kislányom .. A légzésfigyelő mellett többször megnézem még mindig hogy lélegzik ! Ha olyan helyen vagyunk és nincs légzésfigyelő még a kis csukloján a pulzusát is kitapintom ! Én is nagyon féltem és még mindig nem tudok teljesen nyugodtan aludni ... Szerintem többen vagyunk ezzel igy :)
Nagy nyugodtság a légzésfigyelő , 3 x bejelzett , valóban elég volt odamenni , már a csipogásra felébredt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!