Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok-e babasampont?...

Használtok-e babasampont? Milyent?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Johnson's búzacsírásat. Nagyon finom az illata! :)
2009. szept. 4. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Minden pénteken van hajmosás: Gabi vagy Baba :)

Nekünk nem jók a Johnsons termékek, tiszta pötty lesz tőlük a babám, pedig tényleg jó illatosak.

2009. szept. 4. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Amíg kicsi volt a fiam (2 éves koráig) mi is búzacsírás Johnson's-t használtunk. Azóta (9 hónapja) Schauma kid-et, annak rágógumi illata van és piros, az elején meg hupikék törpés matrica, nagyon bejött:) Azóta hajlandó sírás nélkül tűrni.
2009. szept. 4. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:

mi a babé koszmó elleni samponját használjuk, igaz már 1 éves de hát az maradt, azért nem dobjuk ki mert már nem koszmós... ahogy elnézem a mennyiséget még legalább 2 évig azt fogjuk használni:)

nálunk nincs sírás meg ilyenek hajmosáskor- tehát ez nem szempont

2009. szept. 4. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Baba, hetente 1szer.
2009. szept. 4. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
az az igazság,hogy az én 6 hós kislányomat minden Johnson's termék kiütötte,aztán vettem niveát..persze az is.ki próbáltunk mindent és a gyógyszertári és a Gabi vált be!
2009. szept. 4. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó előtti válaszoló vagyok. nem értem miért pontoztatok le, talán baj van a Babával? Ha igen, megírhatnáto mi az!! köszi.
2009. szept. 4. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a heti 1x-el volt a gond, de hát ez függ attól, mekkora a baba.

Válasz: Mi is a koszmó ellenit használjuk, sok van benne, kevés kell, és nagyon jó. 6 hónapos a kislányom, minden másnap mosom a haját, nagy melegben minden nap.

2009. szept. 5. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy aheti 1-gyel lenne a gond, nem tesz jót a hajnak gyakrabban mosni. Mi is hetente (de van, hogy csak 2 hetente) mossuk, mert nagyon szép, nem zsíros-száraz. Persze ha leizzad, akkor gyakrabban.

A schaumás.

2009. szept. 6. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!