Honnan lehet biztonságos alapanyagokat beszerezni a hozzátápláláshoz?
Én eddig magunknak mindig nagy élelmiszerboltokban vásároltam, nem igazán foglalkoztam azzal, hogy miben mi van. Most a babánknak viszont nem merek adni semmit és mindent csak bébiételből kap már több, mint egy hónapja, mert mindentől félek. Ki tudja milyen vegyszerek vannak a zöldségekben és a gyümölcsökben.
Aki így volt mint mi az, hogy csinálta? A piacon sem tudhatom, hogy honnan van az áru. Simán vehetik ugyanott, ahol én.
nah éppen ez az! h az üveges semmivel sem jobb,mint a tesco polcain lévő! mert ugyan mondja már meg valaki nekem,hogy egy hússalk észült étel hogy a fenébe áll el hónapokig hűtés nélkül??? jó-jó,hőkezelés,na de akkor is,én azt nem adnám a gyerekemnek!!!
egyébként mindenféle lehurrogás nélkül,ha ennyire fontos neked a babaád helyes,egészséges táplálkozása,akkor miért nem költöztök olyan helyre,ahol legalább 5-6 négyzetméternyi "kerted" lenne,ahol csak a babád számára meg tudnád termelni azt a minimális mennyiséget? sztem ilyen ingatlant már pesten belül is lehet találni. nekem megérne ennyit a lurkó egészsége!
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
Aki nem tud, vagy nem akar válaszolni a kérdésemre, vagy akinek nem tetszik a kérdés, az lépjen nyugodtan tovább. Az meg főleg, aki nem tudja értelmezni.
Annyi a kérdés lényege, hogy ki mit ajánl, hol vásároljak. Én elfogadom, ha valakinek az a véleménye, hogy a piacon, vagy hentesnél, azt is ha az, hogy a Tescoban, de arról szó nem volt, hogy én akarok termelni. És nem fogunk elköltözni, pláne nem Pestre. Az a megjegyzést, ami meg sugallja, hogy nekem nem ér ennyit a gyermekem egészsége, egyszerűen szánalmas. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a lehető legjobbat akarom a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!