Dada vagy dm-es, rossmanos pelenka? Melyik milyen vastag?
Figyelt kérdés
Hasonló árban vannak, illetve a dm-es kuponnal 3200 a 100 db, a DADA pedig 39 ft körül van. Melyik milyen? A pamperst használta eddig, mindig kaptunk, mostmár lassan elfogy. Drágállom érte az árát, ezért váltunk. De a liberorol pl tudom,hogy vastagabb mint a pempi...2013. febr. 3. 17:05
11/11 anonim válasza:
Én mindig Liberot veszek. Kipróbáltunk többfélét is, Dada-t is, mást is, de mindig visszatértem a Liberohoz. Már nem kísérletezek. Tényleg vastagabb kicsit, meg drágább, 57-60 Ft/db, de iszonyat sokat kibír, ha nincs extra kaki, akkor 2 db/nap fogy, és csont száraz a gyerek bőre!!! Pl. A Dada-t és a Dm-est gyakrabban cseréltem, és nyirkos volt a popsi. Utólag az olcsóbb bizonyult drágábbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!