Mennyibe kerül a rossmanos babydream mini pelenka?
Figyelt kérdés
Illetve írnátok tapasztalatokat akik ezt használjátok, vagy próbáltátok hogy milyen? köszi2011. ápr. 22. 11:45
1/2 anonim válasza:
A babydream-es maxi az 1699 ft.Szerintem a mini is annyi.Jó pelenka.Nekem jobban bevált,mint a Huggies, vagy a Pampers.
2/2 anonim válasza:
Én vettem a babydream-ből egy 2 db-os csomagot, hogy kipróbáljam, mostmár ilyen is van, igaz nem olcsó :D
Szerintem nagyon klassz pelus, nem volt vele gondom, de én aztán huggies prémiumot vettem a DM-ben kuponnal, így csak 27 ft-ra jött ki darabja.Igaz mi már a 3-ast gyötörjük :)
Nekem ez most nagyon bejött, gumis oldalt, a tépőzárnál és még hátul a derekánál is.Ezzel még sosem volt baleset, pedig kislányom tud alkotni, van, hogy a háta közepéig olyan szokott lenni, de ezzel még nem volt ilyen soha :)
Persze nem lebeszélni akarlak, vegyél mintát és próbáld ki aztán meglátod :)
4 hónapos lesz a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!