Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik és iszik egy...

Mennyit eszik és iszik egy nap alatt 6 hó körüli babátok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

6:30: 180ml táp

11:00: 150g gyümi kekszel

15:00 190g főzelék

19:00: 170g tejpép

22:00: 180ml táp

Inni nem sokat iszik, örülök ha 50ml teát vagy gyümilevet elfogad..

2013. febr. 2. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 5 és fél hónapos, kb. ugyan ilyen a napi és ételrendünk. Viszont én vizet adok neki, egyre szívesebben issza. Először nagyon ellenkezett, cumisüvegből nem is fogadta el. Teát még soha nem kapott, gyümölcslevet igen, de az elvette a főétkezésektől az étvágyát. A vizet vagy kanállal vagy kis vastagszélű üvegpohárból adom. Kanállal jobban szereti, de már pohárból is elég ügyesen kortyolgat. Szerintem szomjúságra sokkal jobb a tiszta víz, és amelyik baba már kap hozzátáplálást, az igényli utána a folyadékot. Hiszen nekünk is jól esik a szilárd étel után. Egyszerre kb. 10-12 kanállal, valamikor ő jelzi, hogy kér még.
2013. febr. 2. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Tápszerből 160-190ml között eszik, mikor mennyit hajlandó.

Gyumolcsbol 180ml eszik, fozelekbol kb 170ml.

En inni forralt csapvizet adok neki cumisuvegbol, nem sokat iszik meg, egy nap kb 50ml-t. Kamilla teát próbáltam többször, de nem sok sikerrel, kikopte!

2013. febr. 2. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
7 hónapos a fiam, nem akar enni, csak szopizik.....remélem, ezért lassan elkezd enni :(
2013. febr. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!