Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan hogy a baba elfelejt...

Van olyan hogy a baba elfelejt valamit, amit már tudott? A babám 3 hónapos,3 hete hasra fordult, de már egy hete nem csinálja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Kapj azonnal idegbajt... Mi a fenéért kell mindenen aggódni?? Még csak 3 hónapos!! Talán már olvasnia is kéne??
2009. szept. 3. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
off."kedves első válaszoló" elég lett volna egy: nincs baj- válasz. nos, noics baj, az enyém 3,5 hónaposan fordult ide-oda, ahogy megtanulta, hanyagolta, majd 5 hónaposan újból elővette a régi tudását. most 6.5 hós, forog, szökik el.. ne aggódj!!
2009. szept. 3. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Szia! szerintem nincs semmi gond, legyél türelmes!

Az előző írnoka: Kicsit kedvesebben is lehetne, szerintem mindenki aggódik a saját gyereke miatt, főleg, ha az első és nincs tapasztalata. Aki itt ír segítsen és ne támadjon, biztos neked is voltak h. kérdéseid az elején, mint ahogy mindenkinek

2009. szept. 3. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Azért voltam "durvább", mert erre magától is rájöhetne. Az anyáknak észre kéne venni magukat a túldramatizálással. Tele van ilyenekkel itt is (egy csepp helyett két cseppet adtam a gyereknek a löttyből juj mi lesz ésatöbbi...)
2009. szept. 3. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Honnan kellene tudnia? Ha az első gyerek, akkor nincs tapasztalata!!! Szerintem egy gyereknél nincs túlzás! A második, vagy a harmadik gyereknél már más lesz! Bocsi, hogy ezt kérdezem, de te tudtál mindent az első gyereknél?? Nem kérdeztél? Valaki kicsit aggódós és???? Hála az égen, hogy nem vagyunk egyformák! Amúgy meg rajta kívül még van egy csomó ember, aki ugyan ezt a kérdést feltenné, és most legalább Ők is választ kapnak és nem kell még egyszer megkérdezniük. Még mindig azt mondom, hogy segíteni, segítenünk kell, nem kioktatni és le b.....
2009. szept. 3. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ha megnézed, rengeteg egyforma kérdés van... Vajon miért? Aggóni kell... Egy kicsit. De nem kell túlzásba vinni. Nem tudtam mindent, de nem agógdtam ha a gyerekre rámézett a kutya, ha fél órára apával volt, nem lett halálos bűntudatom, ha megremegett egy pillanatra nem rohangáltam soikítva hogy mit csináljak...

Én csak az anyukákat próbálom védeni, mert aztán meg jönnek ide hogy nem tudják élvezni mert annyira idegesek meg depressziósak, hát persze mert nem is tesznek semmit a halálos aggódás ellen.

2009. szept. 3. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Nekem pont 2 hónapos korában fordúlt a hasáról a hátára. Utána 4 nappal ismét, a következő fordúlása 3 hónaposan volt. Most 3 hós és lassan 2 hetes, és 2 napja a hátáról a hasára is fordúl. Biztosan hamarosan ismét előveszi a tudományát.
2009. szept. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!