Szerintetek vigyem gyógytornára?
Ne vidd emiatt gyógytornára. Szerintem nem igaz, hogy nem veszíthetsz vele. Manapság nagyon divatos dolog minden babát "fejleszteni", ha kell, ha nem. Ha amúgy nincs erre szüksége, akkor kifejezetten káros, hogy nem hagyják a saját ütemében fejlődni.
Ha nagyon idegeskedsz emiatt, megnézetheted egy neurológussal, ő megmondja, ha gyógytornára lenne szükség.
Sziasztok!
Első vagyok! Az én babámat hordjuk dévény tornára. De mint ahogy az egyik lehet divat, lehet nem. De az én babám sem fordult meg 6 hónapos korában még. Lehet későn érrő tipus is ilyen téren. Csak az is a baj szerintem , hogy egyik másik baba meg már 7 hónaposan áll vagy még hamarabb. És akarva ,akaratlanul össze hasonlitjuk őket. És jol bepánikolunk mert az én 10 hónaposom sem felülni sem felállni nem tud magátol. Lehet magátol is rá jönne a mászásra, mert most kezd négykézlábazni az én segitségemmel. De ha meg valami baja lesz később , akkor meg sosem bocájtom meg magamnak, hogy nem vittem.
Egyébként mi is voltuk neurológián és az orvos szerint is a leglustább fajta az én babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!