8 hónaposan nagy gond, h még nem ül fel egyedül, nem sokáig tartja magát ülve és nem mászik, csak a popóját emelgeti? Állni szeret és rugózik is. Tényleg vigyem gyógytornára?
Figyelt kérdés
8hónapos,lány,8kg2010. febr. 21. 19:04
1/6 anonim válasza:
Minden baba más tempóban fejlődik. Barátnőm kislánya 10 hónapos korában ült csak fel, viszont attól kezdve rohamtempóban elkezdte behozni a "lemaradását".
2/6 anonim válasza:
Nem nagy gond, de én azért megmutatnám orvosnak, védőnőnek, ők mit mondanak, mert igazán ők tudják.
3/6 anonim válasza:
Ne vidd!!!!!!
Ez még simán belefér a normál fejlődésbe. Azért valami helyváltoztatást produkál? Kúszik pl.? HA igen, biztos nincs gond!
konduktor-anyuka
4/6 anonim válasza:
Nyugalom :) Ha ez megnyugtat, az én fiam sem ül ,pedig már 8,5 hónapos. Sőt, ő még nem állt fel, ha én felállítom a térdemen lábamon akkor tetszik neki, de ennyi. Nem mászik, a kúszás is csak hátrafelé megy...én is izgultam sokáig, mert elég sokára is fordult meg, de megnyugtattak, még nincs lemaradva csupán lassabban fejlődik.
5/6 anonim válasza:
Az én fiam 9 hónapos elmúlt. Még nem ül fel egyedül (bár ha felültetem, elég jól el van), nem mászik, csak kúszik (de azt szél sebesen), négykézláb rugózik, nem áll. Mi járunk gyógytornára, de nem a mozgásfejlődése miatt (úgy tűnt, a bal oldala kicsit gyengébb). Szóval azt akarom kihozni az egészből, a gyógytornász is azt mondta, szépen fejlődik, koránhoz képest nincs elmaradva a mozgásfejlődése. Úgyhogy ne aggódj.
6/6 anonim válasza:
Az én fiam 6 hósan állt,de ülni egyedül csak 8 hósan ült!most a lányom lusta,ami nekem fura a fiam után,4 hós,tegnap fordult hasról hanyattra először,amúgy semmi.én magamra hallgatok,ha a 9.hóig az enyim semmit nem csinálna estleg,vagy kevesebbet,megnyugvás kép elvinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!