Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » PCOS anyukák, ti hogy védekezt...

PCOS anyukák, ti hogy védekeztetek a szülés után?

Figyelt kérdés
Nem akarok fogamzásgátlót szedni, de nincs vérzésem "külső" segítség nélkül. Nem vagyok IR-es (és itt ne jöjjön senki azzal, hogy márpedig PCOS az tuti IR-es, mert NEM), tehát diéta nem kell. Egy év múlva lehet bevállalnánk mégegy babát, de az első lombikkal jött össze, és nem szeretném magam addig is hormonnal tömni. Van vmi ötlet? Vagy ti hogy csináltátok?
2013. febr. 1. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
óvszer
2013. febr. 1. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaz nem vagyok PCOS, de mi is óvszerrel védekeztünk a két gyerek között, meg most is, amíg szoptatok.
2013. febr. 1. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pco-s vagyok és nem ir-es :)

Nekem sem volt vérzésem terhesség előtt, csak gyógyszerekkel! Szülés utáni 3. hónapban megjött és azóta 3 rendszeres hónapom volt! úgyhogy óvszer, vagy egyéb dolgok (pl.: hüvelytabletta, stb.).

2013. febr. 1. 13:36
 4/5 frászkarikaborsó ***** válasza:
az IR-nek szerintem a védekezéshez nem sok köze van, ha valaki PCOS akkor mindenképp van hormonproblémája és nem ajánlott hormontartalmú készítményt szedni, akár IR-es mellette akár nem. Én egyébként óvszerrel.
2013. febr. 1. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Még reggel este szoptatok, 10 hónapos a babám, de még nem jött meg.
2013. febr. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!