Létezik hogy a friss levegőtől fáj a baba hasa?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer volt nagyobb hasfájás mindkétszer aznap sétáltunk. Véletlen egybeesés lenne?2013. febr. 1. 10:02
1/11 anonim válasza:
szerintem kizárt. ilyenről még nem hallottam. a babáknak jót tesz a levegő.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem attól. Nekem a fiam nagyon hasfájós volt, csak a levegőn tudott jókat aludni, tehát jótékony hatással volt rá.
4/11 anonim válasza:
Véletlen lehet, a levegőtől nem fájhat a hasa. Lehet, hogy éhesebb volt a szokottnál a levegőzéstől és sokat evett.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak fura mert mindkétszer este nem volt hajlandó aludni és rengeteget evett. Bár lehet kialudta magát
2013. febr. 1. 10:32
6/11 anonim válasza:
Én sem hiszem. Az én fiam is hasfájós volt sokáig, meg a lakásban sokszor nyugtalan, de imád levegőzni, sokszor azért viszem le, hogy ne sírjon:) Véletlen lehet.
7/11 anonim válasza:
Az én lányom is egy egy séta után többet eszik, levegőn jobban megéhezik lehet.
8/11 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe,hogy a séta miatt jobban megéhezett és esetleg túl mohón evett,aztán meg amiatt fájhatott a pocakja.Azt kizártnak tartom,hogy a levegőtől fájjon a hasa.
9/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges....
2013. febr. 1. 13:16
10/11 anonim válasza:
Hú, hát én nem tudom. Egy idős néni mondta egyszer mikor sétáltunk (enyhén szeles idő volt), hogy az orrán keresztül belélegzi a szelet és az meg megcsiklandozza a pocakját. Tehát ki tudja...
A kislányomnak sose fájt a hasa séta után, ha esett, ha fújt, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!