Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S beteg lehet, vagy mi...

S. O. S beteg lehet, vagy mi van vele? Teljesen kudarcot vallottam mint anya

Figyelt kérdés

4,5 hónapos babámat,mint aki kicseréltek,napok óta semmi nem jó neki, megállás nélkül nyöszörög, sír, sehol nem jó neki.

Az éjszakánk katasztróra volt, fél12től fél2ig megállás nélkül sírt. Egyszerűen nem tudok rájönni, mi a baj. Kapott már Nurofent, Germicid-c, háthaa foga,ami jön zavarná. De ugyanúgy tiszta nyügike.

Én pedig az idegösszeomlás szélén állok,mert itt vagyok tehetetlenül, mert nem tudom mi nem jó neki. Apánál sem nyugszik meg. Decemberben is volt ilyen pár napja, nézte a doki,de nem talált nála semmit

2013. jan. 31. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ebbe a nagy szélbe és nem vinném ki a helyedben...

A fülét nézd meg...mert általában az szokott igy jelentkezni...Ha a foga lenne, és valóba beadtad neki ezeket a dolgokat(nurfen stb) akkor lenne 1-2 óra szusszanásod..

2013. jan. 31. 14:45
 12/13 krisztivan ***** válasza:
Legelőször is NYUGALOM!Muszáj hogy Te lenyugodjál,mert a babák extra érzékenyek a lelkiállapotra.Jó anyuka vagy,hiszen érdekel,hogy mi történik a piciddel és keresed a megoldást!!!! Annyira nagyon frontos,szeles az idő,hogy a babákat eszméletlenül bezavarják.Figyeld meg Őt amikor front van.Nekem 2.5 évesem van de az alvás katasztrófa ilyenkor még most is.Ölelgesd,hurcold magaddal,énekelj neki vagy csak beszélgess vele.De legelőször,hidd el hogy LE KELL nyugodnod és Te vagy a babádnak a legjobb dolog a világon:-))
2013. jan. 31. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a frontokra érzékeny a babád az enyém is két napja nyűgös, minden okot kilőttünk már..
2013. jan. 31. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!