Mikor fogja kinőni ezt az esti hisztit a babám?
Egy ennyi idős kisbaba nem tud hisztizni. Az majd sokkal később jön.
Teljesen normális, hogy igényli a testközelséget, a babusgatást, a szeretgetést, te pedig azért vagy az anyja, hogy ezt megadd neki.
Igen, ki fogja nőni, ha megadod neki azt, amire szüksége van. Ha hagyod üvölteni egyedül a kiságyban, akkor viszont nem fogja kinőni, görcsösen kapaszkodni fog beléd később is, mert nem fog benne kialakulni a bizalom, úgy fogja érezni, hogy ha nem ragaszkodik hozzád foggal-körömmel, akkor magára hagyod.
Nos, nem hasfájós szerencsére. És ilyenkor ha felvesszük, már abba is hagyja a sírást többnyire.
És oké, hogy kicsi, én meg az anyja vagyok. Nagyon imádom, és nem szoktam sírni hagyni, hisz megszakad a szivem. De azt tudom, hogy a barátnőmnél ugyanez volt első gyereknél, hogy folyton vele kellett foglalkozni. Ma 16 hónapos, és ha kimegy a wc-re, akkor már üvölt a gyerek. Kivéve, ha tv-t néz, és leköti a műsor. Szóval ezt sem akarom.
Mint ahogy annak sem örülök, hogy ezzel a sírás dologgal odaszokott mellénk az ágyba, és ott alszik el, és mint irtam, csak akkor tudom a kiságyba rakni, ha mélyen alszik. A légzésfigyelője is ott van és nem tudom, késöbb milyen lesz leszoktatni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!