Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért olyan nehéz anyaként...

Miért olyan nehéz anyaként nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Szinte semmi időm nincs magamra. Enni is sokszor csak úgy ímmel-ámmal eszem, minél gyorsabban. Tükörbe nézek, és elborzadok, hogy úristen ki ez itt. Löttyedt a fenekem, narancszsíros a combom, és egy 20 perces torna már teljesen kikészít. Olyan jó lenne, bomba anyának lenni, újra feszesnek lenni. Tudom,hogy az anyaság egy teljesen más életforma, és egyáltalán nem bánom, nem adnám semmiért, de jó lenn legalább egy kicsit hasonlítani régi önmagamra.

Ti, hogyan birkóztok meg önmagatokkal?(már akinek hasonló problémája van) Gondolom vannak kivételek, le a kalappal előttük, irigylem őket.

28 éves 2,5 hós kislány anyucija

2013. jan. 30. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2es vagyok

kedves 3as, konkrétan nekik "edzésük" nincs a neten,de azt gondolom, hogy ha egész egyszerűen magadra veszed a Kicsidet és kapcsolsz egy jó zenét, akkor megoldható a dolog:).

De én pl. a Norbi- féle Ducitréninget (lépkedős, nem ugrálós torna)is csináltam magamon a lányommal:D, persze a hirtelen mozdulatokat kerülve(ilyen abban talán nincs is nagyon).

2013. jan. 30. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézzétek, ezt a múltkor elfelejtettem:):

újabb szuper babával végezhető edzés:

[link]

2013. febr. 1. 09:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok köszi a tippeket:) Ha lesz időm rögtön kipróbálom.Remélem már holnap tervbe vehetem.
2013. febr. 1. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!