Szerintetek igaz az, hogy a kislányok külsőre inkább az édesapjukra hasonlítanak és nem az anyukájukra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 13:19
1/12 anonim válasza:
Az én kislányom pont úgy néz ki mint én ilyen idősen! :)
2/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Az én lányom. pl. az anyukámra hasonlít. :) (és már kialakultak a vonásai, hisz hatéves.)
3/12 anonim válasza:
Az én lányom 11hós. Fele fele arányban hasonlít rám és a páromra is! :)
4/12 anonim válasza:
Szerintem is egyéne válogatja, az egyik unokatesóm kiköpött anyja, mintha egy kicsi mása lenne. A másik meg tiszta apja, sőt apai nagyanyja. Úgyhogy ezt biztosan nem lehet így általánosítani.
5/12 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk lányok. Én édesapámra, húgom pedig édesanyámra hasonlít jobban. Úgyhogy nem mindig igaz :-D
6/12 anonim válasza:
Nekem nővérem van. Én apukámra hasonlítok inkább, ő az anyukánkra.
Neki fia van, rá hasonlít.
Nekem lányom van. Attól függ, hogy kire hasonlít, hogy melyikünk fogja :)
Egyébként gyerekkori fotók alapján a lányunk tiszta én. Az apjától a belsőt örökölte. Hál' istennek :)
7/12 anonim válasza:
Nekem szinte minden kislány ismerősöm az apjára hasonlít. Kivéve a lányom. Ő rám hasonlít.
8/12 anonim válasza:
Én is és a lányom is az édesapánkra hasonlítunk. Legtöbb ismerősnél így van. De biztos van ellenpélda is.
9/12 anonim válasza:
3 kislányom van, a nagyobb 9 éves első házasságomból, teljesen rám hasonlít, a középső is teljesen pont, mint én, a kisebb viszont kiköpött apukája semmibe nem hasonlít rám. Most várjuk a kisfiúnkat amikor láttam 13 hetesen ultrahangon teljesen olyan volt, mint a férjem!:)
10/12 anonim válasza:
10 hónapos lányom mikor megszületett teljesen olyan volt mint az apja mikor megszületett. 4-5 hónapos koráig tiszta apja volt, most viszont egyre inkább rám hasonlít. Mostmár sokkal több vonást vélek felfedezni rajta magamból, mint az apjából.
Én pl. apukámra hasonlítok, de a húgom az anyai nagymamánkra.
Úgyhogy nem feltétlenül igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!