6.5 honapos babam miert nem akar inni? 2x eszik szilardat, a többi szopi.
Ha még eleget szopizik, szerintem nem kell neki más folyadék. Az enyém 15 hónapos, de még mindig nagyon keveset iszik, viszont szopizik ő is. Én 6 hónapos kora után csőrös pohárból próbáltam itatgatni, mert ő sem ismerte a cumisüveget (először kivettem a szelepet, és nagyon pici kortyokat öntöttem a szájába, aztán megtanulta, hogyha szívja - akkor már szeleppel - akkor jön belőle). De egyébként csak pár kortyokat ivott még nyáron is.
Szerintem nem feltétlenül szükséges itatni, főleg cumisüvegből. Az enyém a vizen kívül nem is fogad el mást (csak persze az anyatejet).
És ha kispohárból adnád:)? Ahhoz nem kell másféle szopási technika mint a cumisüveghez, az addig csak mellből szopiz babák is nayon ügyesen isznak kispohárból(a legjobb a klasszikus "presszós" pohár).
Ha még mellből is szopik, akkor(bár nem sűrűn de sokszor előfordul), hogy a csőröstől harapni fog(mivel azt "el kell zárni"- a legtöbbet, amelyik nem csöpögésmentes- a kortyok között)mindenképp a kispoharas megoldást javasolnám:).
Egyébként pedig, ha sokat szopik még, akkor simán lehet, hogy nem szomjas még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!