Létezik olyan etetőszék, amit ülni még nem tudó babák is használhatnak?
Inglesina Mhome
Én használtan vettem,egyébként elég húzós ára van,így se volt olcsó használtan,de nagyon megéri az árát, én nagyon szeretem.
3 és fél hós volt a fiam,amikor először beleraktam,ő is nagyon szereti,van,hogy csak úgy elüldögél benne.
A babahordózóval az a baj, hogy baromi komplikált kikötni. Így azt egyszer bekötöttük a kocsiba, és az ott is marad.
A pihenőszék ideális lenne, de azt meg nem akarom majd összemaszatolni. :(
Most nézegettem, hogy milyen etetőszékek léteznek, és 6 hónapos kórtól ajánlják. 4-5-6 fokozatban dönthetőek.
Úgyhogy egyelőre marad az ölem! :)
Hu, nem semmi.
Találtam is egy Inglesina Mhome etetőszéket az apródon, pont a városomban van, de nagyon húzós az ára. (39.000 Ft) :(
A dönthető háttámlájúakat nyugostan lehet használni, elvégre azért 6 hónaposan sem ül sok baba, az én lányom 9 hónaposan kezdett igazán stabilan ülni, addig csak kell valami :)
Úgyhogy mi dönthetőt vettünk, olyat, ami nem egyben dől hátra az ülőrész, hanem csak a háttámla, és 5 hónaposan kezdtem benne etetni, addig pihenőszékben, de sajnos felhúzózkodott benne ülésbe, úgyhogy már nem volt biztonságos...
Nekünk ez van:
4-5 hónaposan én még nem tenném semmilyen dönthetőbe etetőbe!
Takard le az etetőszéket egy rosszabb törölközővel, úgy nem lesz kajás!
8. válaszoló, miért ne lehetne berakni?
A gyermekülésben sem vízszintesen fekszik a gyerek, kb olyan szögben ül abban is...Ráadásul abban sokkal több ideig, mert a kaja kb 10 perc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!