Ez jó etetőszék? Megéri? Vagy ajánlanátok esetleg?
Ezt nem ismerem, de a miénk is ez az árkategória, és imádom. Az, hogy masszív, enyhe kifejezés :) Nálunk is szempont volt, mert a lánykám már 6 hónaposan 10 kg volt, és olyan rozoga vackokat árulnak 20 ezerért, hogy el sem hittem.
Ez dönthető, (5 hónapos korától kezdtük használni, mikor kezdtük a hozzátáplálást és még nem tudott ülni) állítható a magassága, és nagyon masszív. Van benne szűkítőbetét, ezért a még ülni nem tudó babák sem dülőngélnek benne, nagyon kényelmes, én csak ajánlani tudom...
Egyébként amit linkeltél, az kicsit gagyibbnak néz ki, az ülés huzata vékonyka, a miénknek jó vastag, kipárnázott...
Nem mondom, hogy rossz, de én a miénket választanám ismét :)
De egy etetőszéket évekig használ a baba,ezért áldoznék rá ennyit...
Kedves második a tálcája nem mozgatható,nem csúsztatható a babára? Mert az tényleg fontos lenne..
Mit ajánlotok??
A miénk ilyen/ez volt. Imádta a kisfiam. Könnyű tisztán tartani, biztonságos, masszív.
Ha esetleg használt is szóbajöhet... [link]
Nekünk ez a fajta van sőt pont ilyen nagyon bevált.szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!