Mikor kezdtek el a babaknak vizet adni? Meddig potolja az anyatej a kivant folyadekot?
Figyelt kérdés
A picim 2.5 hetes. anyu szerint kellene neki vizet adni, itt a vedonok nem mondanak semmi ilyet.2009. szept. 2. 13:03
1/6 anonim válasza:
Pár hete kezdtem adni inni a 7,5 hónapos babámnak, amióta megeszik fél üveg bébiételt. Előtte csak szopizott, inni nem kapott.
2/6 anonim válasza:
Szia,
én kezdettől fogva adtam. Sajnos nagyon kevés volt a tejem,az is csak 3 hónapig, pótoltunk tápszerrel, két étkezés között meg kapott kis teát (Mecsek baby)és forralt- visszahűtött vizet, persze csak ha kérte. Az anyatej összetétele olyan, hogy az eleje vizesebb, az oltja a szomjat, elvileg 1/2 évig nem is kell neki más, ha van elég tej. Esteleg próbáld gyakrabban szoptatni, az is oltja a szomjat.Ha nincsen, akkor nyugodtan adjál.
3/6 anonim válasza:
Én is adtam neki már az elejétől forralt, visszahűtött vizet azokon a nagyon meleg napokon. A gyerekorvos mondta, hogy kínáljam meg, ha szomjas, iszik.
4/6 anonim válasza:
Amikor elkeztem hozzátáplálni,kínáltam vízzel is,ha ivott ivott,ha nem nem.Addig nem foglalkoztam annyira vele,hogy iszik-e vagy sem,amíg az 5 érkezésből 3x szopizott.
5/6 anonim válasza:
Nekem 8 hónapig volt elég tejem, mégis az első naptól iszik vizet, vagy teát. Ha valamiért (oltás, hasfájás) nem akarta a tejet, akkor teázott (híg kamillatea), amúgy általában vizet ivott.
6/6 anonim válasza:
Hozzátáplálás után 6 hós kora körül, addig szerintem az anyatej kielégíti a folyadékszükségletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!