13 hós kisfiamnak reggelre bedagadt a fütyije és piros - éjjel is sokat sírt. Mi lehet ez? Mitől?
Első vagyok!Egy éves korig nem szabad huzogatni,de utána sem szabad erőltetni!A fertőzés gyakoribb ott,ahol esetlegesen fitymaszűkület van,mint nálunk sajnos:-( Mi most szteroidos krémmel kenjük,s 4 hónap múlva vissza kell vinnem gyereksebészhez! Sajnos szük a fitymája,így nehéz tisztítani.Nem szabad rángatni sem! Szerintem azért mindig érdemes megnézetni gyereksebésszel,mert pl a mi gyerekorvosunk elbagatelizálta! Azt mondta, ez még változhat, s közben nem is letapadásamhanem fitymaszűkülete van, ami kezelés vagy műtét nélkül nem változik!:-(
Orvos mit mondott???
Szia! napi 2x kell kezelnem többféle szerrel:
1. kamillás ülőfürdő 2 x 10-15perc
2. krémmel kell kenni a füri után
3. oldattal kell ecsetelni 2x
De ma már sokkal jobb :) pisilni is sírás nélkül tud és az éjszakát is végig aludta. És igen igen huzogatni NEM szabad. Bár ezt mindenki másképp mondja de én asszem megmaradok a saját orvosunk véleményénél :) elvégre csak felnőtt a 'keze alatt' sok 100 kisfiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!