Hányadik fogacskák kibújása viselte meg legjobban a babátokat?
Figyelt kérdés
Nekünk már 7 kint van, eddig viszonylag jól viselte a kisfiam, bár néha étvágytalan volt. Úgy tudom, sok babának magas láza lehet. Ez hányadik fogacska kibújásakor várható?2009. szept. 1. 21:34
1/5 anonim válasza:
Szemfogai viselik meg a legjobban kislányomat! volt hőemelkedése is! A 4 szemfoga egyszere jönn!
2/5 anonim válasza:
az első 2 és az utolsó 4
(metszők és most a nagyrágók:)
3/5 anonim válasza:
A szemfogak és az első zápfogak (szemfog mögöttiek). Ezek voltak a legrosszabbak, de erről olvastam is szakirodalomban, hogy nagyon megviseli a gyerekeket. Kb. 1- 1,5 éves kor közt esedékes általában, de persze ez változó lehet. Sorrendben a 9. fogtól kezdődően (legalábbis ha sorrendben a "tankönyv szerint" bújnak ki a fogak).
4/5 anonim válasza:
Zápfog? Az már rég rossz:)
Kisfiamat az viselte meg, amikor a felső első 4 foga egyszerre jött. Ekkor beteg is lett, dokinéni szerint a fogzás miatt nagyon legyengült a zimmunrendszere.
Most nőtt ki az első szemfoga, minden gond nélkül, pedig a fogorvosom azt mondta, az viseli meg legjobban a babákat. Jobban, mint a kisőrlők kibújása.
Van borostyánlánca, nem tudom köszönhető e annak, hogy ilyen jól viseli a fogak kinövését.
17 hós
5/5 anonim válasza:
Igen, a szakkönyv zápfognak nevezi! :-)
(Benjamin Spock doktor gyermeknevelési könyve magyar fordításban, bár már elég régi kiadásban van meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!