Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a gyerek körüli teendők közül?
Pont ma este kérdeztem meg a férjemtől ugyanezt! :)
Nekem is leginkább az etetéssel kapcsolatos kellemetlenségek, amik egyáltalán nem hiányoznak (így, hogy a nagy majdnem három éves, a kicsi meg elmúlt másfél). A kiköpött, nyálas kenyérdarabok a tányéron pl.
Ami kicsit még mindig aktuális, hogy SEMMIT nem lehet elérhető helyen hagyni, mert piszkálja a kicsi. Laptop, babaőr, telefon, popsitörlő stb.
Az orrszívás. Attól falnak megyek. A fiam(3,5éves) azért üvölt, hogy ne, a kicsi lányom(2éves) azért mert neki azonnal.
És hála ami kijön belőlük, jujj néha rókázni tudnék. De ezt is meg kell csinálni:S Remélem hamar vége a takonykornak.
Nekem is az orrszívás :( Pedig viszonylag jól külön tudom választani ezeket a dolgokat, pl a hányás nem visel meg így, de az orrszívás borzalmasan.. hiába próbálom elterelni a figyelmem és tudatosan arra gondolni, hogy őt tartom a karomban és neki segítek ennek ellenére amikor egy tartalmasabb cucc távozik hááát szegény gyerek felett volt hogy öklendeztem :)
Gyerkőc előtt meg voltam győződve róla hogy a pelusozást "nem fogom bírni" és semmi bajom nincs vele.. sőt még akkor is könnyes röhögésben törtünk ki apával amikor szegény gyerek annyira összekakilta magát hogy inkább levágtuk róla a body-t mert képtelenség lett volna bármelyik irányba is levenni róla :)
A másik amit nem szeretek (bár ez nem szeretem kérdés) ha vmi miatt többször kel éjjel, akár fogzás, betegség vagy csak nem tud aludni. Ezzel sem az a baj hogy nem szeretem, hanem hosszabb távon nagyon leszív. Kb 6 óra az alvásigényem, de abból 3-4 óra aktív beájulós (ennek ellenére már egy tüsszentésére is ébren vagyok, de mégis ha félóránként, óránként kelni és menni kell hozzá akkor valahogy zombivá válok napokon belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!