Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már 3-4 hete elkezdtem a...

Már 3-4 hete elkezdtem a kóstolgatást a kicsinél. Normális hogy még mindig kéri a cicit kajcsi után?

Figyelt kérdés
A déli és azutolsó előtti kajánál már annyit eszik, hogy elég lenne neki, de 5-10 percre rá követeli a cicimet, könyörög érte. Alig szopizik valamit, és bealszik rajta. Ez rendben van így? A többi kaja még szopi maradt, tehát nem arról van szó hogy nem akarom szopiztatni, imádom őt. Csak én úgy gondoltam, hogy ha eleget eszik, akkor már szopi nem kell. Rosszul csinálhattam valamit!?
2008. jún. 3. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A baba tudja,hogy mi kell neki.Én is így voltam a babával megetettem főzelékkel és bizony kérte az anyatejet.Szép lassan el fogja hagyni.Nem csináltál semmit rosszul.
2008. jún. 3. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, nem rontottál el semmit, hanem egyszerűen szeret cicizni, ez neki a "nyugtató". Ha viszonylag sokat, és eddig sokáig szopott, hirtelen nem akar lemondani róla, ez nem függ össze az éhséggel...Nálunk háromból kettő ilyen "kebelbarát" volt.

2008. jún. 3. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Igen az biztos hogy cicimániás!: ) DE lehet én rontottam ezt el, mert mindig hagyom rajta dudlizni is. Olyan édike, amikor szopizik és imádom, olyankor csak ő és én vagyunk! Tehát lehet hogy sokáig fog szopizni?! Pedig milyen nehézkesen indult, nem akart cicizni, mert első hetekben küszködtem hogy elinduljon a tejcsi és bizony kapott pótlást. Mára már nem is ismeri a cumisüveget, inni is kanálból iszik egy keveset.

Megnyugtattatok! Szeretem ezt az oldalt, itt mindig kapok segítséget!!

2008. jún. 3. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem rontottál el. Én is hagyom, kislányom nagyon kiegyensúlyozott. Macerás igen, de olyan rövid ez az időszak. A hozzátáplálást szopi után kell. Úgy csinálod?
2008. jún. 3. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! A lányom a cumisüveget 7 hónapos koráig nem fogadta el, utána is csak nagy szenvedések árán, mert egyiknapról a nmásikra már nem szopizott, viszont a cumisüveget nem fogadta el, csak nagyon nehezen!

Szerintem ha vizet adsz neki, akkor nyugodtan add cumisüvegből, nehogy úgy járj, ahogy én. Persze, ha már az elejétől pohárra akarod szoktatni...

A legjobbakat!!!

2008. jún. 3. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia.Mindent jól csinálsz.A lányom még 2 évesen is ezt csinálta.Neki mindig ebéd után cici volt és úgy aludt el.Ha nem cicizett hiányérzete volt és izgatottá vált,pedig már rég nem volt éhes.Soha nem cumisüvegezett, igaz ő 8 hónapig nemfogadott el innivalót a cicin kívül.Utána csöpögésmentes csőrösből ivott,1-2 hónapig, aztán pohárból.Ha nem muszály cumisüveget ne adj neki.
2008. jún. 4. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!