Már 3-4 hete elkezdtem a kóstolgatást a kicsinél. Normális hogy még mindig kéri a cicit kajcsi után?
Szia!
Szerintem, nem rontottál el semmit, hanem egyszerűen szeret cicizni, ez neki a "nyugtató". Ha viszonylag sokat, és eddig sokáig szopott, hirtelen nem akar lemondani róla, ez nem függ össze az éhséggel...Nálunk háromból kettő ilyen "kebelbarát" volt.
Köszi csajok!
Igen az biztos hogy cicimániás!: ) DE lehet én rontottam ezt el, mert mindig hagyom rajta dudlizni is. Olyan édike, amikor szopizik és imádom, olyankor csak ő és én vagyunk! Tehát lehet hogy sokáig fog szopizni?! Pedig milyen nehézkesen indult, nem akart cicizni, mert első hetekben küszködtem hogy elinduljon a tejcsi és bizony kapott pótlást. Mára már nem is ismeri a cumisüveget, inni is kanálból iszik egy keveset.
Megnyugtattatok! Szeretem ezt az oldalt, itt mindig kapok segítséget!!
Szia! A lányom a cumisüveget 7 hónapos koráig nem fogadta el, utána is csak nagy szenvedések árán, mert egyiknapról a nmásikra már nem szopizott, viszont a cumisüveget nem fogadta el, csak nagyon nehezen!
Szerintem ha vizet adsz neki, akkor nyugodtan add cumisüvegből, nehogy úgy járj, ahogy én. Persze, ha már az elejétől pohárra akarod szoktatni...
A legjobbakat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!