10 hetes babának milyen teát lehet adni?
tudom hogy pl a pickwiknek van gyerek teája azt a lányom is itta egy időben,de azt lehet adni ilyen kis gyerekek is?
vagy bármilyen gyümölcs teát amibe nincs fekete tea.
gondolok itt a saga teára vagy pl a pickwick más gyümölcs ízű fajtájához.
Még nem adhatsz neki gyümi teát, majd csak 4 hós kora után.
Kamilla vagy/és köményteát adj neki.
Az általad felsorolt teákat nem ihatja. Legalább a 4 hós kort meg kell várni. De én 1 éves korukig kifejezetten babateát adtam neki, de ma már vannak 100% gyümölcsteák is, de én azokat is csak 6 hós kor után adnám.
Kamilla teát se adtam nekik, mert szárít, székrekedésre lehet jó. A köménymag teát pedig csak hasfájásra, szelek könnyítésére adtam, de azt is gyengén.
Ebben a korban a legjobb a víz, de ha szopik még, akkor az anyatej is pótolja a folyadékot.
hasfájásra kapta a mecsek baby teát,de azt is folyamatosan csak 2-3 hétig lehet adni.
már nem annyira hasfájós,de azt vettem észre hogy a tea megnyugtatja.
ha nagyon nyügös és csak sír,elaltatni se tudom akkor szoktam neki adni 60-90 ml teát és megnyugszik,elalszik.
csak ezért gondoltam hogy legyen itthon valami tea.
amúgy tápszeres és próbáltam ilyenkor egy kis tápszert adni neki hátha,de az nem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!