Mennyit kellene ennie egy 6 hetes babának?
Figyelt kérdés
Ikreim vannak és mindkettő olyan mint egy zabagép. 2-3 óránként minimum 100 ml-t esznek éjjel még többet. Ha nem adok nekik akkor addig sírnak amíg nem kapnak. Sajnos csak tápszert tudok nekik adni mert nincs tejem.2013. jan. 26. 20:24
1/7 anonim válasza:
ez jó adag,egy újszülött eszik átlagban 70-80ml-t
ők már 6 hetesek, persze hogy nő az étvágyuk,de azért azt a 3 órát kibírhatnák,az sem jó ha túl vannak etetve..
azért meg ne aggódj hogy nincs tejed,ez van,egészséges babák lesznek ők még attól
kitartás,és jó egészséget :)
3 éves kislány és 2,5 hónapos kisfiú anyukája
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából a 3 órát kibírják csak mikor éjjel 140-150 ml után még sír és keresgél nem tudom eldönteni h most adjak neki v inkább ne. Ha nem adok akkor nem alszik és sír ha adok meg félek h fájni fog a hasa meg az orvosnő is max 100ml-t mondott
2013. jan. 26. 20:44
3/7 anonim válasza:
első vagyok,igaz ami igaz,a kisfiam már ennyi idősen is sokkal többet evett mint 100 ml..szóval lehet hogy nekik sem elég,jó evők ezek szerint.
egyébként attól is függ hány kilók.,időre születtek stb.?
4/7 A kérdező kommentje:
Koraszülöttek 33.hétre 2 kiló körül. Most vannak 3,49 6 hó után.
2013. jan. 26. 20:56
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom 3hetes kora óta 160ml-t evett.az orvod monda nyugodtan adjak ennyit neki ha igényli
6/7 anonim válasza:
Lányom 7 hetesen már 160-t simán evett.Ha nem jön vissza nekik,adjad csak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor nyugodtan fogom adni nekik :-)
2013. jan. 29. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!