Mi a véleményetek az olyan anyukáról aki nagyon rossz minőségű pelenkát visz be a bölcsibe a gyerekének?
Én is azt mondom, hogy ha visz, nekem tökmindegy, hogy milyet.
A kislányom csak az alvásnál hordja, akkor is csak pisi lesz benne, ezért napi 1 kell.
Eleinte sokat bevittem és fejben tartottam, hogy mikor fog elfogyni, de egyszer csak hamarabb szóltak, hogy már nincs és vigyek.
Na, akkor eldöntöttem, hogy csak 5 darabot viszek be egyszerre, pont egy hétre valót, így ha elhasználnak másnak, tudok szólni, hogy adják is vissza, nem én szeretném más pelusát is fizetni.
A törlőkendő is eltűnt, ezért is mérges vagyok, arra pedig ráírtuk alkoholos filccel a lányom nevét.
Lehet, hogy bunkó dolog és irigynek tűnök, de mi is fizetésből élünk 5-en, úgy, hogy csak nekem van munkám:(
Szóval vigye csak a rossz pelust az anyuka. Lehet, hogy neki is elhasználják más gyerekére, akkor meg minek vigyen szuper, drága cuccot.
Jézusom mit szolnánk hozzá természetesen semmit!!!
Erre van pénzük nincs semmi kivetni való ebben!!
Milyen kérdés ez??????
Én is biztos azt vinnék be ha arra lenne keret!
Tényleg mi számít rossznak???
De én tuti nem vinném be a Liberót pl ,mert lehet ellopják , kicserélik ,hazaviszik stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!