Pál vezetek nevhez milyen keresztnevek illenek?
Fiu es lany nevek egyarant erdekelnenek. Meg nem tudjuk kisfiu lesz a baba vagy kislany.
13 hetes kismami
:-))) és legyen zöld a szeme, meg sármos a hangja, nem?
Szerintem ilyen rövid vezetéknévhez valami hosszabb keresztnév illene. Nekem valahogy az Alexandra jut eszembe. 2, de inkább 3 szótagú keresztnevet választanék.
Bendegúz, Levente (bár a 2 L miatt meggondolandó), Barnabás, Alexander, Sebestyén, Adrián, Dorián, Benedek, Dominik, tehát mindenképp vmi hosszabbat választanék hozzá.
Lánynevekben nem tudok gondolkozni bocsi:)) csak fiaim vannak, a lányneveket nem is néztem még ilyen tekintetben soha át (nekünk is egy tagú a vezetéknevünk).
Lány:Jázmin Laura, Anna Jennyfer vagy Anna Lilien, Petra Napsugár, Flóra Abigél, Csenge Adél, Gréta Anett
Fiú:Áron Levente, Marcell Balázs, Dávid Norbert, Arnold Levente,
nekem ezek a neveket tetszenek :)
Gratulálok a babához :)
Benedek Áron
Attila Márk
Eszter Kata
Enikő Anna
Pál Veronika Kincső
Pál Fanni?
nem tudok két vezetéknevezni, én nem vagyok annak a híve, de hátha segítek azért! ;)
Pál Olivér
Pál Dániel
tudtam, hogy vki elsüti a Dénest :DD
nekem van rokonom, akit így hívnak, úh nehéz mást mondani.. László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!