Kislanyom van, (5 es fel honapos) es nagyon edes arca van, de nemcsak egyszer jartam meg hogy azt kerdezik hogy fiu?
Nekem 3 gyerekem van és én is úgy vagyok hogy ha nincs egyértelműen rózsaszínben akkor én ugyan meg nem mondom a pofikájáról hogy fiú e vagy lány van tök lányos arcú kisfiú és olyan kislány is aki fiúnak is elmenne.
Barátnőm a lányait barnába zöldbe öltözteti kord gatyó kis póló, fülbevalójuk sincs, szóval ha nem tudnám hogy lányok, simán nézném fiúnak őket:)
Piros sapkája meg a fiamnak is van.
Nekem a legkisebbet (fiú) nézik állandóan lánynak.
A lányomat nem nézték fiúnak sose mert hosszú dús haja volt és a sapi alól is kilógott (ja és persze SOSE adok rá unisex ruhát és még a babakocsija is rózsaszín volt :)))
A piros sapka pont nem egyértelmű, mert az unisex szín..:) Az én kisfiam 8 hónapos, neki is nagyon édes arca van, őt is elnézik kislánynak..:)
Én még nem aggódom, ilyen korban még nem gáz. Szerintem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!