Kislanyom van, (5 es fel honapos) es nagyon edes arca van, de nemcsak egyszer jartam meg hogy azt kerdezik hogy fiu?
Lehet másnak fiús az arca.
A szülő mindig elfogúlt, mindig a legszebbnek látja a sajátját....
Ó, tetőtől talpig rózsaszínű fodros ruhácskában is meg fogják kérdezni, ne aggódj! :o)
Mi legalábbis jártunk így.
Én arra jöttem rá az évek alatt (több baba), hogy amikor az emberek megkérdezik, hogy "fiú-e vagy lány?", vagy hogy "lány-e" stb., az egy olyasfajta dolgot jelent, hogy meglátnak, megtetszik a baba, és aki ráérős, az megpróbál beszélgetést kezdeményezni, és ezzel indít. Tulajdonképpen nagy valószínűséggel ő maga akar valamit mondani, csak valahogy be kell vezetni, és ez a "fiú vagy lány?" amolyan "jó napot kívánok!" féle, amikor az ember köszön, de nem a szavak értelmére figyel, vagyis nem konkrétan arra gondol ilyenkor, hogy "legyen Neked ma egy jó napod".
Amúgy a piros sapka bátran mehet fiúra is szerintem. :o)
A kisbabák 99 %-áról nem tudom megállapítani, hogy fiú-e, vagy lány. Megnézem van-e fülbevalója, vagy ha egyértelműen kékbe, vagy rózsaszínbe van öltöztetve akkor tudom. A piros sapkáról nem tudnám eldönteni.
(Én ilyenkor mindig megkérdezem mi a neve, abból általában kiderül.)
Ja és még annyi hozzá, hogy valószínűleg azt gondolják, hogy akinek babája van, az biztos ráér meghallgatni, amit épp el szeretnének mesélni valakinek, és hát a baba miatt könnyű megszólítani.
Nemrég a legkisebbel az SZTK-ban ültem sorban az ortopédián (talán két hónapos volt), és egy nő beült mellém és a fél életét elmesélte, mindent ami nyomta a szívét, hogy miért szar a lányával a kapcsolata stb. Ha nincs nálam baba, tuti nem jön oda.
Ilyen mindenkivel előfordul,szerintem:))
6 hónapos kislányomnak/nyilván elfogult is vagyok/,de nagyon aranyos arca van,sok-sok haja,és fülbevalója,plusz nagy kék szemei,mégis egy üzletben a tetőtől talpig rózsaszínbe öltöztetett lánykámról megkérdezték "na és fiú vagy lány?"
Aztán minap a fehér overallban,rózsaszín sapkában,lila babakocsiban volt a lányom,rózsaszín takaróval betakarva "fiú vagy lány"?
Nem basszus,uniszex:DD-gondoltam magamban.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!