Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegyem azt amit a védőnő mond?

Tegyem azt amit a védőnő mond?

Figyelt kérdés
4 hós tápszeres a babám.A védőnőm erősködik h kezdjem a hozzátáplálást, mivel kicsit problémásan eszik.Igazából meg vagyok vele elégedve mert nagyon jó védőnő, nincs rá panaszom, segítőkész, viszont én még korainak tartom.Vagy bízzak benne és kezdjem el?Gondolom csak érti a dolgát és nem mondaná ha nem lenne "muszáj". Mi a véleményetek? Súlyával nincs gond, szépen fejlődik csak gyakran kell tápszert váltani mert hamar ráun.
2013. jan. 25. 13:52
1 2
 11/11 frászkarikaborsó ***** válasza:
jaj ugyan már, van szakképesítése... ha ez annyit jelentene, akkor minden védőnő minden egyes kérdésben mindig egyetértene és ugyanazt mondanák nekünk, de már pár feltett kérdésben kiderült hogy rendszerint össze-vissza beszélnek, rengetegszer egymásnak ellentmondanak, vagy csak szimplán a józan észnek.. szerintem a kedves Kérdező hallgasson a megérzéseire, ha korainak tartja akkor ne adjon még.
2013. jan. 25. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!