8 hónaposomnak a gyerekorvossal írassak fel tápszert, vagy csak vegyek neki magamtól?
6 hónapos kor után nem ír fel a doki.
6 hónapos kor után a 2-es tápszereket patikában vagy drogériában tudod mevenni.
nincs rajta támogatás
Szia!
A napokban én is megjártam ezt, csak azzal a különbséggel, hogy az én kicsim úgy döntött nem kell a cici:( Nekem a gyerekorvos azt mondta már nem írhat, ő a Milumil 2-est javasolja, de én döntök. Csak akkor jár 6 hó felett támogatás ha laktózérzékenység vagy ilyesmi áll fent. Én rákérdeznék telefonon, de szerintem mindenhol így van.
Mindenképpen beszélj orvossal.A sima tápszert 6 hónapos korig írja fel,utána recept nélkül válthatod ki,persze drágábban.Ha speckó tápszer kéne,pl volt allergiás a családban,akkor HA (hypoallergén) tápszert javasolják,ezt kiadják ugyan de ha feliratod akkor olcsóbb.
Mi 6 hónapos korig (Milumil) HA-t adtunk,viszont ahogy elkezdtük kóstoltatni gyümivel,rájött,h a tápszer keserű és nem fogadta el.Ekkor váltottunk sima Milumilra.
Mindeggy, amelyik neked szimpatikus!
Milupa, Hipp... Csak 2-és legyen.
De Tejpépet is adhatsz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!