5hós babátokat hányszor veszitek fel dajkálni egy nap?
Sose számoltam, de szerintem nem is lehet.
Nem biztos, hogy jó, ha matematikai alapon dajkálod a babát.
az én babám 4 hónapos és egy hetes, de azért hátha érdekel az én válaszom is. Általában az evés előtti pelenkázásoknál veszem fel egy kicsit előbb, akkor megszeretgetem és jön a pelenkázás, evés, utána még kb 10 percet kézbe van, aztán mehet a dolgára :) Napi 5-ször eszik, így mondanám, hogy 5-ször veszem fel dajkálni picit, de azért esténként, amikor apa is itthon van, többet van kézbe, vagy hason, stb :)
Nagyon ügyesen eljátszik önállóan, persze mindig ott vagyok a közelben és ha valami kell, odaadom, vagy csak engem hiányol, akkor egy picit játszok vele (de nem veszem fel) és mehet minden tovább.
Régen sokat volt kézben a hasfájása miatt, ill. nagyon sokat bukott, így alig mertük lerakni vízszintesbe...anyukám sokat mondogatja mostanában, hogy nem is gondolta volna, hogy ilyen "jó" baba lesz, amennyit régen kézbe volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!