Ti hányszor és mennyi időre viszitek ki a babátokat ebben a rossz időben?
4 hónapos a kislányom, és ma voltunk csavarogni kb 3 órát!
Na persze ebben van bevásárlóközpont ,meg a bank tehát nem folyamatosan 3 óra az utcán!!
Akkor én rosszat teszek a lánykámmal ha csak 2-3 naponta megyek ki vele?
Nincs kedvem ebben a hidegben ,sétafikálni, meg persze hova mennénk!!?
Mert azt mondják sokan hogy juj akkor nem lesz immunrendszere meg had kapja el a betegségeket!
Ja a kisfiamat annak idején vittem minden nap és 4 hónapos korától beteg sokszor!!
Most akkor mi van?
A lányom 3 hónapos,én sem vagyok kint vele minden nap,nekem sincs kedvem sokszor kimozdulni ebben a hidegben.Amíg jó idő volt minden nap mentünk sétálni.Most viszont én is csak 2-3 naponta megyünk ki.
Viszont a szellőztetés is jó szerintem.Ha nincs kedvetek kimenni,öltöztesd fel,és szellőztess ki 10 percre.
Hát nem ártana ha naponta kivinnéd!Ha jól felöltözteted akkor nem lehet semmi baja.A friss levegőn nem betegszik meg.És nem csak a babának neked sem árt ha naponta sétálsz vele 1 órát.Persze ha esik az eső, hó ködös idő van akkor más a helyzet.Én ha tehetem minden nap kiviszem.Olyankor nagyokat is tud aludni.Igaz most 1 éves de tavaly is vittem sétálni miután letelt a 2 hét.
Amúgy ha nem viszed ki sem lesz baja és ettől még nem vagy rossz anya.
Kedves utolsó ,hát akkor szerinted hol betegszik meg?????
Ha nem ezen a fantasztikus tiszta levegőn??
Jézusom csak ilyet ne irnátok!!
Köszönöm a többi választ is
Mi nem megyünk minden nap sétálni ilyen időben, nem csak azért, mert nekem nincs hozzá kedvem, hanem azért is, mert nagyon fázós, pár perc után látom rajta, hogy remeg.
Viszont naponta 2-3-szor alaposan kiszellőztetjük a lakást, és ha éppen kisüt a nap, akkor pár percre kimegyünk az erkélyre.
9 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!