Valakinek van olyan babája aki hisztizésnél nem vesz levegöt? Olyankor mit csinálsz? Mikor hagyja el a gyerek? Hogy szoktathato le
Nekem férjem volt így pici korában; 1,5-2 éves kora körül-és ő is olyan szinten,hogy már lila volt teljesen.Anyósom mesélte,mikor megszületett a kisfiúnk,hogy ne lepődjek meg,ha ilyen lesz,mert náluk ez családi dolog. :/
Lényeg,hogy hirtelen és váratlan dolgot kell tenni a gyerekkel:erősen belefújsz az arcába,vagy ha már ez sem használ hideg vízzel arcon önteni.Nem tűnik túl humánusnak,de még mindig jobb,mintha nagyobb baj volna.Ki kell zökkenteni a gyereket,ez a lényege,hogy "térjen észhez".
Párom simán kinőtte,minden gond nélkül; nem kellett úgymond leszoktatni róla.
Nálunk mostanában kezdte el csinálni a gyerkőc. Nem vicces, mert simán el is ájulhat. Sokszor már lilul a szája.
Én az arcába szoktam fújni, akkor mindig meglepődik, de spriccelhetsz rá hideg vizet, vagy elfektetheted, felkaphatod gyorsan, a lényeg, hogy hirtelen érje vmi változás. Majd kinövi.
3 éves fiamnál előfordul még néha,de ő szó szerint el is ájul.doki tud róla,nincs vele gond,ha érzelmi megrázkódtatáskor történik.mi is fújunk jó erősen a szájába,és az szokott segíteni.általában már látom,hogy ez olyan,hogy ájulás lesz a szájba fújáskor az estek nagy részében meg tudom előzni az ájulást
de szerencsére tényleg ritkán fordul elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!