Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a 4 hónapos kicsim minden...

Ha a 4 hónapos kicsim minden játékot inkább bal kézzel fog meg akkor bal kezes lesz?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 09:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek,ment a zöld kezecske :) Én is hülyét kapok ettől a szép kéz dologtól.A bal kezesség hátrányairól a tv-ben hallottam és ezért örülnék ha nem lenne az. Nála nem hátrány ha mások is természetesnek kezelik. Csak sok iskolában a tanárok nem jól viszonyulnak a dologhoz és ez miatt a gyereknek tanulási nehézségei lehetnek.
2013. jan. 25. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát én pedagógus vagyok tanítónő és szaktanár is. Az már rég rossz, ha napjainkban még van olyan tanár, aki a balkezesség miatt hátrányosnak tekinti a gyereket! Én egyedül amiatt aggódtam mindig, hogy a balkezeseknek én sokkal nehezebben tudom megmutatni balosan a dolgokat. De a balkezes gyerekek már hozzászoktak ahhoz, hogy ők "átkonvertálják" a dolgokat a balkezükre! Volt hogy jöttek hozzánk kis ovisok sulilátogatásra, és az ovis mondta, hogy nem kell neki balkezes olló, tudja hogyan vágjon balkézzel a jobbos ollóval :) Tartom magamat ahhoz, hogy csak különlegesebbek ezek a gyerekek, számomra csodálatra méltól milyen ügyesen megoldják a felmerülő problémákat!
2013. jan. 25. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!