Milyen színű ruhákat lehet még vásárolni egy újszülött fiú csecsemőnek a kéken kívül?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem, mert már nagyon sok kék ruhát kapott és szerintem beteges, ha csak egyféle színű ruhája van.2009. szept. 1. 08:09
1/9 anonim válasza:
fehér,sárga,zöld,barna,krémszinű,szürke,ha olyan a mintája akár pirosat is
2/9 anonim válasza:
Szia! Zöld, sárga,citrom és narancs, szürke, fehér, barna. Én sem szeretem a kisfiamat kékbe öltöztetni, én nagyon szerettem a zöld és sárgát.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a rózsaszín és a pink kivételével bármilyen szín jól áll a fiúknak is!
4/9 A kérdező kommentje:
ok..bár a rózsaszín = pink :)
2009. szept. 1. 08:24
5/9 anonim válasza:
Khaki, fehér, sárga, zöld, krémszínű. Nekünk van piros is, nagyon jól áll neki. Mindenféle csíkos, az is tök jó.
6/9 A kérdező kommentje:
Narancssárgát és pirosat hol lehet kapni?
2009. szept. 1. 08:37
7/9 anonim válasza:
az elso fél évben szinte alig volt kék ruhánk, annál inkább fehér, barnás, drapp, zold, sárgás, így most oda tudtuk ajándékozni unokoanovérem kislányának:)
ezeket a ruhákat ugysem lehet még tonkretenni. késobb, amikor már mászik, koszol, eszik meg szaggat a baba, most már van tobb kék, de még most is mix:)
8/9 anonim válasza:
Én imádom pirosban, és kékben, de van neki barna, khaki, fehér, zöld, és narancssárga is. Általában vagy piros, vagy kék tuti van rajta, és hozzá valamelyik még, ami illik.
9/9 anonim válasza:
Szinte minden színt!
Én a kisfiamra a rózsaszínen kívül mindent ráadok: pirosat (nagyon jól áll neki), zöldet, bézst, fehéret...
Szerintem a barnás árnyalatok nagyon jól állnak a kisfiúknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!