Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor puszil vissza egy baba?

Mikor puszil vissza egy baba?

Figyelt kérdés

Állandóan puszilgatom a babánkat, meg apát is :-)

A férjem ma azt kérdezte tőlem, hogy mikor lesz az, hogy a babánk is visszapuszil, nem csak mi puszilgatjuk őt?

2013. jan. 24. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Az én kisfiam 8 hónapos, és már úgy 1-2 hónapja ő a maga módján ad puszit, persze ez még nem olyan, de én boldog vagyok tőle:)
2013. jan. 24. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom először saját magát puszilgatta a tükörben :-) Aztán az állatkákat. Aztán jött, de félúton meggondolta magát. Aztán már az arcát nyomta, de ő még nem adott. Most már nekem ad régóta, de az apjának még mindig nem. Pedig már 18 hónapos. De gondolom nem ez a jellemző.
2013. jan. 24. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első puszijánál 15 hónapos volt. Előtte ha puszit kértem csak odajött és megölelt.
2013. jan. 24. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1 éves és most kezdett puszit adni nekem, az apjának nemigen akar csak odatartja az arcát.Küldeni régóta küld mindenkinek és előszőr magát puszilgatta a tükörben.
2013. jan. 24. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8 hónaposan adott először puszit,konkrétan bekapta a fél arcom:):):):) eddig csak akkor ha kértem.Tegnap adott csak úgy magától.Most 9 hónapos!
2013. jan. 24. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
9 hónapos kora óta odanyomja a kis száját az arcomhoz. Van hogy kicsit meg is harap:) Szerintem ez puszi, mert akkor közben átölel, és mosolyog :)
2013. jan. 24. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 7 hónapos, nyitott száját mindig az arcomra teszi és mindig mosolyog olyankor.Lehet puszit kapok? :)
2013. jan. 25. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
8-9 hósan minden kérésre adott puszit. Most másfél éves, akkor ad, ha ő úgy gondolja :)
2013. jan. 25. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
6 hónapos és a maga módján ad már puszit. Elkezdi szopizni 1-2 másodpercig az arcomat. Szerintem ez az Ő puszija. Nagyon élvezem még ha tiszta nyál is leszek tőle.
2013. jan. 25. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!