Szerintetek is kicsi?
Szia! A mi babánk 2670 g-mal 48cm-rel született 39,6 hétre (placenta probléma volt) Most 4 és fél hónapos, 5540g és 63 cm. (Borzasztó kis étkű, de meg nem tömhetem, szintén anyatejes)A védőnő, és az orvos szerint sem kicsi!
Nem Hurka-Gyurka...és????
Szerintem nem kicsi a babád. Folyamatosan hízik, amíg mosolygós, kiegyensúlyozott baba, ne is idegesítsd magad.
A kisfiam 3400-al ls 55cm-el született 3220g-mal hoztuk haza. 4 hetente hízik fél kg-t kb. Most 3 hónaposan volt 5600g 64cm. Minden más ismerősömnél meg itt olvasva is nagyobb súlyúak voltak/vannak ennyi idősen a babák.
Ez miatt én is kételkedtem,hogy elég e. A doki és a védőnő szerint teljesen jó,pláne ,hogy igény szerint szoptatom így a baba tudja magának adagolni az ételt. VVégül is mosolyog,jó kedve ,sokat magyaráz ,mozog,nem kapta el tőlem a náthát.Szóval egészséges és ez a lényeg!! Arról nem is beszélve ,hogy én se vagyok hízékony alkat.
Hozzátenném,de senkit sem szeretnék megbántani: nekem sose tetszettek a Michelin babák.
Ne aggódj te se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!