Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is kicsi?

Szerintetek is kicsi?

Figyelt kérdés
2783 g-al 37.hétre született a babám, 2600 g-al hoztuk haza. Most 5300 g 4 és fél hónapos, heti 150-170 g-ot hizik. A védönö szerint kicsi... (anyatejes)
2013. jan. 24. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2500 g alatt koraszülött egy kicsi!!!
2013. jan. 24. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! A mi babánk 2670 g-mal 48cm-rel született 39,6 hétre (placenta probléma volt) Most 4 és fél hónapos, 5540g és 63 cm. (Borzasztó kis étkű, de meg nem tömhetem, szintén anyatejes)A védőnő, és az orvos szerint sem kicsi!

Nem Hurka-Gyurka...és????

Szerintem nem kicsi a babád. Folyamatosan hízik, amíg mosolygós, kiegyensúlyozott baba, ne is idegesítsd magad.

2013. jan. 24. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
37.hétre született a kislányom 2750grammal,most 6,5hónapos és 6kg,67cm:))
2013. jan. 24. 19:09
 14/15 anonim ***** válasza:

A kisfiam 3400-al ls 55cm-el született 3220g-mal hoztuk haza. 4 hetente hízik fél kg-t kb. Most 3 hónaposan volt 5600g 64cm. Minden más ismerősömnél meg itt olvasva is nagyobb súlyúak voltak/vannak ennyi idősen a babák.

Ez miatt én is kételkedtem,hogy elég e. A doki és a védőnő szerint teljesen jó,pláne ,hogy igény szerint szoptatom így a baba tudja magának adagolni az ételt. VVégül is mosolyog,jó kedve ,sokat magyaráz ,mozog,nem kapta el tőlem a náthát.Szóval egészséges és ez a lényeg!! Arról nem is beszélve ,hogy én se vagyok hízékony alkat.

Hozzátenném,de senkit sem szeretnék megbántani: nekem sose tetszettek a Michelin babák.

Ne aggódj te se!

2013. jan. 24. 22:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :) igazából én sem gondolom hogy kicsi lenne... én is ijen baba voltam és tényleg nem hurkás, de nem is vékony, nagyon erös,sokmindent tud már (félig felhuzza magát,forog hátárol oldlra és hasról a hátára...) jó kedvü baba!Az orvos nem mondott semmit mindig azt mondja minden a legnagyobb rendben, csak a védönö kábit ezzel és ragaszkodik a heti méréshez amikor is megálapitja hogy "igen szépen fejlödik", de azért menjünk megint mert ez "még mindig kevés".(amivel kiakaszt)Hozzátenném az egészhez hogy Montrealban vagyunk és itt a babák 80% -a tápszeres, ök gondolom gyorsabban nönek a táptól..lehet hogy velük probálja összehasonlitani?
2013. jan. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!