Meddig ajánlatos külön mosni a kicsi ruháit?
Figyelt kérdés
Hány éves koráig nem mostátok a ruháit a saját szennyes ruháitokkal?2013. jan. 7. 15:25
1/3 anonim válasza:
Én az elejétől 1 szennyes tartóba dobtam (bár tudom ez nem volt kérdés), kb. 6hóig mostam külön a ruháit (addig amíg sterilizáltam a cumisüvegeit is), aztán már mostam együtt is, persze nem rettentő szennyezett ruhákkal (gondolok itt valakinek munkás férje van), de gondolom ez természetes! :) Vasalni viszont mindig vasalom az összes cuccát: ruhák, törölköző, ágynemű, pelenkák, stb...
2/3 anonim válasza:
3 és 4 évesek a lányaim, és még külön mosom a ruháikat.
3/3 anonim válasza:
Az én lánykám 9 hónapos most, 1-2 éves korig tervezem külön mosni, de nem tudom mi lesz belőle :)
Egyébként ez a többi szennyesen is múlik, mert apa ruháival biztos nem mosnám együtt, (munkája kapcsán ház kutatni jár, stb...) de olyan már volt így is, hogy nem volt tele a mosógép a cicám ruháival, és bedobtam mellé 2 pólómat, amiben otthon vagyok...
Szóval az otthoni ruhákat már most is bedobom mellé néha, mondjuk ha nem szutykos nagyon...egyébként Dreftet használok az ő ruháihoz, és az azért mosóerőben nem az ász...szóval ez is befolyásolja majd, hogy hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!