Az normális h valaki annyira fél a terhességtől h már bemeséli magának és mondjuk fáj a melle? Egyébként a tünetek 2 vagy másfélhát után a beágyazódást követően jelentkeznek?
Figyelt kérdés
most is annyira nyilalgat! szerintetek? a nőgyógyász azt mondta h mellfájdalommal nem jár a terhesség.2008. jún. 2. 21:26
1/3 anonim válasza:
A mellfájdalomról annyit, hogy nekem pl nem nyilallt, de nem tudtam tőle hason feküdni, mert akkor annyira fájt, olyan érzékeny volt a mellem. De ez olyan 3-4 hetesen kezdődött.
Amúgy van olyan, hogy annyira félsz vagy annyira szeretnéd a terhességet, hogy a psziché produkálja a tüneteket...
2/3 anonim válasza:
Akkor a nőgyógyász téved.
Nekem eleinte majdnem leszakadtak a cicjeim és akkor már 5 hetes voltam..)
36 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Sztem is téved a nőgyógyász.Én is 5hetes voltam mikor kiderült a mazsi,és iszonyat fájt a mellem,mintha be lenne gyulladva,méga póló is zavart és ez eltartott kb a 12dik hétig.De mért félsz a terhességtől.Igaz néha zavaróak a tünetek de ki lehet bírni mindet.A szülést is.Az ,hogy mikor jelentkeznek a tünetek ez egyén függő,de ált a megtermékenyítést követő 5-6héten,de van olyan is akinek semmi tünete nincs vagy legalább is nem veszi észre.Ne félj tőle nem rossz dolog sztem csodálatos dolog.Én sem tudtam elképzelni milyen furi is volt belegondolni,hogy fogok kinézni és itt vagyok lassan szülök nagy pocakkal,de nincs aranyosabb annál mikor a kisbabádat érzed belül mocorogni és még kicsit játszol is vele.És utánna a karodban tarthatod és tudod ő belőletek van ,a ti véretek.Szerintem ez olyan dolog amit nem lehet utánozni csak megalkotni.Ha az ember terhes lesz már minden jön magától.Én pl mindig a vizsgálatoktól tartottam ,és rá kell jöjjek semmi sincs benne amitől félni kell.De tényleg nem vészes egyáltalán az egész,jó persze nem megszokott,hogy ilyen gyakorisággal mégy vérvételre pl vagy uhangra de nem is fáj.Mindig arra gondolok,hogy egyre közelebb vagyok a kisfiamhoz ezekkel a vizsgálatokkal.Igazából most a meleg a legrosszabb,még a vérvételnél is.Szval ne félj tőle,ha pedig tényleg ennyire tartassz tőle,nem vagy még felkészülve rá.Akkor várni kell a babavállalással még.Én ezt tanácsolom.34hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!